Fri frakt inom Sverige!
Vagn 0

Fredagsinspiration!

Lotta Dahl design fridayinspiration inspiration

Ibland frågar folk mig var jag hittar inspiration till att designa och skapa alla de olika sorters smycken som jag gör. Tja, det är inte svårt att svara på den frågan. Att bo i SoCal skapar i sig den bästa inspirationskällan av alla. Naturens dramatiska landskap i Kalifornien slutar aldrig att förvåna mig med dess kontraster och färger. Jag måste bara kliva utanför min ytterdörr för att känna mig överväldigad av lycka och tacksamhet över att jag är välsignad att faktiskt bo här!

Att det är grönt året runt och att solen aldrig slutar skina (eller knappast aldrig) är en energikälla som är obeskrivlig. Jag finner också inspiration i de små sakerna och händelserna i min vardag - ett leende från någon som går förbi, går ut med mina hundar och belönar mig själv med en kopp kaffe när jag kommer hem eller bara det enkla faktum att det är fredag ​​kan inspirera till en glad och färgstark design.

Fredagsinspiration är faktiskt bäst och idag blev jag inspirerad av alla jasminbuskar som blommar just nu i LA. Det är min favoritsäsong här när jag kan känna lukten av den rika och härliga doften av jasmin överallt.

Glad fredag ​​allihopa!Newer Post


  • Erik on

    Fantastic blog! Interesting to follow your career. Keep on writing!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published