Fri frakt inom Sverige!
Vagn 0

Kreativiteten i sin ära!

Lotta Dahl creativity design forujewelry handmade swedishdesign

På min morgonpromenad idag råkade jag passera ett utbrott av kreativitet i mitt kvarter.

Tydligen är det National Women's History month och hela gatan, inklusive träd och stenar, är täckt av stickad regnbågsfärgad ren lycka.

Kreativiteten i sin glans, att få stressade människor på väg till jobbet, stanna upp och le och småprata lite. Den mycket stränga damen, som vanligtvis är upptagen med biljettförsäljning av bilar på min gata, stannade och log brett medan hon pratade iväg.

Jag älskar bara den här cykeln helt täckt av stickat, det finns inga begränsningar för vad du kan göra! Och det här är vad jag älskar med kreativitet och fantasi, himlen är gränsen. Få fram glädje och leenden i vårt hektiska vardagsmyller. Detta är också min främsta motivation och vad jag tror att design handlar om! Det finns ingen större känsla än att se en kund lysa upp av lycka när de provar sitt nya smycke!Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published